Verhuizingen

Verhuizen, dat is altijd wel een beetje stresserend. Maar met de hulp van een betrouwbare en bekwame verhuisfirma bent u binnen een mum van tijd zich in uw nieuwe stek aan het installeren. U hoeft uw hoofd enkel nog te breken over de praktische zaken van uw verhuis. Kijk zeker onze checklist eens na om u te vergewissen dat u zeker niks vergeten bent!

Geen enkele verhuis is dezelfde, daarom komen wij graag even langs voor een plaatsbezoek om zo steeds een offerte op maat van de klant te kunnen opmaken. Zo komt u ook nooit voor verrassingen te staan.

Uiteraard is verhuizen meer dan alleen vervoeren. Zo kunt u steeds bij ons terecht voor het aanleveren van inpakmateriaal, maar kunnen wij – indien gewenst – ook alles zelf inpakken en weer uitpakken.

Met onze verhuisliften raken wij met gemak ook heel wat verdiepingen hoog, dit kan u heel wat ongemakken besparen. Zo moet u uw meubelen niet demonteren, maar raken ze ook niet beschadigd tijdens het naar boven dragen. Uw rug zal u ook dankbaar zijn!

Verhuizen is voor bedrijven en kantoren ook altijd een beetje puzzelen om het vlot werken van het bedrijf te blijven garanderen. Daarom kunnen wij uw verhuis zodanig organiseren dat wij bijvoorbeeld slechts dienst per dienst verhuizen in plaats van alle diensten samen. Uiteraard houden wij hiervoor uw strikte timing aan.

Onze verhuizingen worden steeds begeleid door onze eigen professioneel getrainde verhuisteams om een vlot verloop te garanderen.